Maria S

En dubbel latte, tack!

Hemma sjuk idag. Det har ju inte hänt på hur länge som helst. Otroligt.

Sover. Dricker te. Sover. Litet problem bara. Mitt mellispulver (Diet pro) håller på att ta slut och någon sån där, vad heter det, vanlig mat har jag inte hemma. Inte för att jag är hungrig men brukar bli frisk fortare om jag får i mig något.

Största krisen är nog trots allt att jag inte har något kaffe hemma.... Vad gör man då? Hade slut på kaffet till min Gaggia i helgen. Har ju inga bönor i frysen heller eftersom jag inte köpt den där kvarnen än. Inget kaffe på hela dagen är ju som att beställa huvudvärken. Dessutom när man ligger hemma och inte orkar göra något har man lite för mycket tid att tänka lite för mycket. Längta efter de där vardagsgrejerna man brukar göra bara för att man tycker om det.

Smiley Saknar bästa latten! Smiley

Det är otroligt fint väder ute. Solen skiner och himlen är helt klar. Hur ovant känns inte det. Tittar ut genom fönstret och önskar att jag var pigg och kunde gå ut. Ser lite kallt ut men varmaste jackan, mössa och vantar på bara så... Fast nu ska jag inte utmana ödet. Behöver sova bort förkylningen.

Alla på jobbet har varit sjuka länge länge nu. Hoppas det tar slut någon gång med att alla blir smittade av varandras förkylningar. Annars kommer det bli en lång vinter.

Nä nu ska jag sova lite till. Och drömma om den där latten. :)
2007-11-27 11:02.


Kommentarer till blogginlägget