Maria S

Bra vecka!

Helgen är över, och det gick ju fort som vanligt. Är riktigt nöjd just nu. Två av tre mål för veckan lyser grönt och jag kom nästan i land med det tredje också. Tränade som jag brukar hela förra veckan, förutom ett pass som jag bytte ut mot middag med jobbet på Enskede värdshus. Riktigt bra va det!

Hade lagt till kata-träning en stund varje dag 5 dagar i veckan utöver det jag brukar göra. Det lyckades ju med nöd och näppe. Det som fattas nu mot förut är ju cyklingen till och från överallt, och det kan nog börja märkas rätt snart. Det handlar ju trots allt om 40 min till 1 timme aktivitet om dagen fem dagar i veckan. Skulle vilja ersätta det med någonting. Badminton med min kompis C på jobbet (lunchpass) en gång i veckan skulle ju kunna vara en bit på vägen. Det var roligt att spela med henne.

Skulle behöva lägga till ett par saker till i alla fall som ersätter cyklingen nu på vintern. Det är inte det att jag tränar för lite på något sätt. Problemet är att det var rätt skön avkoppling att cykla.

Nu ska jag i alla fall fira att jag klarade kata-målet och kommit på banan med den träningen. Hoppas det kommer ge de resultat jag tänkt!
2007-11-19 10:37.


Kommentarer till blogginlägget