Maria S

Börja gymma igen oxå?

Har inte tränat sedan i måndags. För mycket jobb utanför vanlig arbetstid. Leverans av kod idag. Fast jobbet är viktigt så det är till att gilla läget. Kanske hinner jag sticka ut och springa eller något idag om leveransen går iväg i tid och utan oförutsägbara problem. Lite skönt skulle det vara. Frågan är vad kroppen gillar ett sånt påfund. Vet inte om jag håller på att bli förkyld eller inte.

En av två saker jag inte gillar med hösten och vintern är att alla är sjuka jämt och smittar ner varandra hela tiden. Man får vara på sin vakt hela tiden så att man inte går och tränar sjuk. Det andra jag inte riktigt gillar är att jag blir så otroligt trött när det är så mörkt. Mitt sätt att piggna till är att gå och träna, men då är ju problemet att man inte borde träna med förkylningar och infektioner i kroppen. Så det är bara att hålla tummarna och hoppas man slipper de värsta epidemierna.

När jag tänker efter så hinner det bli mörkt innan jag kommer hem idag, och jag springer inte själv när det är mörkt. Åh, vad jag saknar ett gymkort just nu. Funderar på att kolla runt bland de mindre gymmen och se om man kan köpa ett klippkort eller korttidskort där. Testa ett tag om jag hinner med gymträning också. Det vore bra de dagar jag inte hinner till klubbens träningar på fasta tider.
2007-11-01 13:16.


Kommentarer till blogginlägget