Jessica Ahlstrand Carlsson

”Snark-taktiken”

(Ja, det är faktiskt ett citat.)

Vår vän Sebastian har inte gett upp hoppet om totalsegern och har inför Singapores GP funderat ut ett nytt vinnande grepp. Racet körs på natten lokal tid och eftersom han inte är någon nattsuddare av rang har han beväpnat sig med öronproppar och mörkläggningsgardiner. Detta för att behålla Europeisk tid i kroppen. Helt värdelöst verkar det inte vara eftersom han på andra tidsträningen hade stallkamraten Webber 6 tiondelar bakom sig och resten över sekunden. Webber har säkert lite svårt med att fokusera eftersom han håller på att bygga om köket hemma. Med lite tur behåller han fokus på det resten av säsongen.
External image

Heidfeld har tagit över Della Rosas plats i Sauber. Sjävla körningen kommer säkerligen att gå utmärkt. Men om han kan axla rollen som Kobayashis extrapappa är mera tveksamt.

HRT fortsätter att byta förare (okej, magsjuka bakom den här gången) i tron att det kan maskera att de byggt en bil helt utan down force.

Q1 börjar klockan 16:00 för alla som hinner hem från LL. Annars sänds det säkert i repris.
2010-09-24 19:42.


Kommentarer till blogginlägget


Kunde du sitta still sista minuten av Q3 ???
Vettel var gång där men räckte inte riktigt...
Alonso ser strong ut, blir nog kul race imorgon.

2010-09-25Nej, jag låg som en fällkniv över soffkanten och pep. Hjälpte dock inte. Kommer bli ruggigt imorgon. Synd att Seb gör så usla starter.
2010-09-25:(
2010-09-26Ja det var lite otur, men jenson smyger med bra. Jag är otroligt nöjd med Seb.
2010-09-26Jag förstår det, han gjorde ett bra jobb.
Det blir en spännande avslutning på säsongen.
2010-09-26Uj ja. Osäkert med Korea fortfarande. Suzuka och Interlagos kommer att bli gastkramande. Speciellt med tanke på hur vädret brukar vara där.
2010-09-26