Maria S

Stolt!

Cyklade till jobbet idag. Efter en veckas uppehåll. Det är helt enkelt det bästa sättet att börja dagen på. Det ska aldrig mer få gå en hel vecka utan cykeln. :)

Är inte så mycket för cykelträningspass med perfekta upplägget och rätt planering. Fokuserad och diciplinerad träning får jag på annat sätt. Nej, cykling för mig är att ta mig mellan olika ställen och kunna jobba med kroppen lätt hela tiden. Lite avslappnat så där. Är inte ute efter att tokcykla i jättehögt tempo, men det brukar rulla på rätt ordentligt ändå med min cykel.Smiley Vill bara få röra på mig ofta. Stockholm är precis lagom stort för att transportera sig på cykel om man vill det.

Precis som att det är bästa sättet för mig att börja dagen är det också bästa sättet att kunna släppa en tuff arbetsdag. Tro mig, det behövs oftare än vad man ibland skulle önska. Cykelturen hem är viktig för mig.

Frågan är vad jag ska hitta på när det börjar bli lite halt. Skulle vilja ha en lite stabilare cykel med grövre däck också. Snart går det nog inte att cykla på Nishikin längre. Eller? Samtidigt vet jag inte om jag är beredd att köpa en cykel till i år för att kunna cykla när det är värre väder. Och vad skulle det vara för cykel då?

Lite frestande är det ju förståss...

:)
2007-10-17 14:14.


Kommentarer till blogginlägget