En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Får inte som jag vill!

En tillbakatitt i min kalender och det ser rent ut sagt bedrövligt ut!!!
Rygg, vad och nacke har spökat sönder den här träningssäsongen Smiley Nu toppas den av en dunderförkylning.
Varför då alla dessa besvär?! Har jag inte lyssnat på kroppen? Jo, det tycker jag iaf - men har ju en motivation som ofta bestrider min känsla.
Det har inte gjort ont vid de få pass jag tränat och då borde det inte skadat?!
Nacken är nu värst - beror det på takomläggningen? Nä, tror inte det -besvären kom tidigare i våras men blev bra emellan. Tror mer på ovanan med cykling under våren. Men det ska man väl fixa på motionärsnivå??!!
Varken läkare, sjukgymnast, kiropraktor, massör, naprapat eller kinesisk medicin har kunnat hjälpa mig. Få se om röntgen på fredag visar något Smiley.
Just nu känner jag mig som ett litet barn som inte får som jag vill Smiley Har massor med träningsvilja som inte får utlopp, och den här sidan ger bara meeer vilja att träna Smiley Kanske behöver ta en paus från funbeat..
Titta gärna i min kalender och kom med synpunkter, glad för alla tips jag kan få!
Ha en bra dag! Kram
2010-09-08 12:08.


Kommentarer till blogginlägget


Stackare. Jag har också provat alla ovanstående för mina nackproblem. När jag fick B12 medicin kunde jag iallafall jobba. Kämpa på med att hitta rätt stretch-teknik och träna ryggen. Spikmatta och tigerbalsam kan lindra.
2010-09-08Oj, ska du på rtg? Du har verkligen haft otur iår. Trots det har du presterat finfina resultat på dina tävlingar, du är ju sååå grym :)
Pöss
2010-09-08Karin: Läste i din översikt och såg att du haft det tufft länge. Visst är det så att HELA kroppen hör samman! Man får stå på sig i sjukvården. Hoppas du får den hjälp du behöver och blir helt bra. Ska prova spikmatta. Lycka till till dej :)


Stina: Ja, jag tyckte själv det va onödigt men dr insisterade för att se så diskhöjder mm är ordinära - det kan väl iof va bra.. Men jag har fått för mig att det är musklerna som är helt låsta på nå höger (#).
Tack sötis, hihi det är väl tack vare de där hornen ;)
Pöss

2010-09-09Ojdå! Har du otur igen :-(

urtrist verkligen :-(

Har du testat att gå till sjukgymnaster som är specialicerade på idrottskador.

Jag går själv till "creme de la creme" (hur man nu stavar till det) sjukgymnast på IMC. Om inte annat så är de bättre på oss träningsmaniker.

Träningsvila kanske inte ens är nödvändigt.. utan snarare att finna ett sätt att träna vettigt i förhållande till sin skada!

Lycka till :-)
2010-09-21Hej Evely!
Du har nog rätt i att finna ett vettigt sätt att träna!
Har träffat en bra sjukgymnast nu, har förhoppningar :)
Tack, ser fram emot en rolig Söndag.


2010-09-21Låter bra :-)
2010-09-22