Janne Johnsson

Sala Silverman 1/3

Växlingarna var inge vidare.
T1, våtdräkten åkte av utan problem men sen hände ingenting. Det tog en evighet att få på sej hjälm, glasögon, (Björn Borg)nummerlappshållaren och värst av allt skorna. Vet inte om det var fullt så illa men det var så jag upplevde det. När jag sedan äntligen fått i "tidpinnen" i hålet så kom jag inte upp på cykeln utan fastnade i sadel 2ggr Smiley.
T2, Lyckades bara komma ur en sko under cyklingen, så fick stanna utanför växlingsområdet och ta av den andra, kan ju inte springa med en racersko och barfota med cykeln.

Simning, ja jag tänker kalla det så.
Det viktigaste målet uppnådde jag: Jag hade ingen panik någon gång. Första och sista dryga hundringarna gick det riktigt skapligt där emellan låg jag på rygg å plaskade.
Att inte simningen funkar beror på en massa saken men dom 2 största är nog: Ouppvärmd och går på för hårt (lägger på ben som jag inte kan).

Cykling.
Här skulle det cyklas, jag skulle ge precis allt. Klämma tempo är faktisk något som jag saknat.
Höll den målsättningen till punkt och pricka. Cyklade om massa folk och tror nog att jag klarade dom 50 min (3 mil) som jag tyckte jag borde klara.

Löpning.
Efter 100m högg "gubbvaden" till. Drog på mej det i onsdags när jag körde tusingar, gamla gubbar ska inte prova att springa fort.
Det var nära att jag bröt här. Räknar dock inte krampen eller sträckningen som så allvarlig, har sprungit med ont förr. Jag visste att man kom tillbaka till målområdet efter 2 km, så jag fortsatte.
Ett riktigt roligt löpspår och att det hela tiden dök upp ny ryggar att springa om gjorde att det blev en lustfylld runda trots allt.
Med tanke på sluttiden så kan det inte gått så sakta som det kändes.

Summa:
En kanon dag!
Har bara sluttiden när jag skriver detta 1:36:42. Och den är jag nöjd med.

En liten bild från Hammarby


2010-08-29 19:42.


Kommentarer till blogginlägget