Jessica Ahlstrand Carlsson

Seb på cykel långsammast runt SPA!

Okej, så det verkar inte spela någon roll om jag låtsas som om han inte finns eller om jag bloggar om honom. Det går åt helvete ändå.
Således;

SPA i helgen, en av de roligaste banorna i hela kalendern och kanske allra bäst i Europa. Belgien har mycket väder (tro mig, min bästis bor där och jag har upplevt belgiskt väder ganska många gånger) och det kan säkert göra söndagens race oförutsägbart och väl värt spenderad tid i soffan.

RB är inte så pigga som de har varit. Jag misstänker starkt att Cancellara inte alls är Sevilla och förbereder sig för Vueltan, utan ligger under chassit på Mandy och trampar frenetiskt. Eller så har jag tvärfel. För så här långsam är väl inte våran Fabbe?
Min andra teori har att göra med den fingerskada Seb ådrog sig på SPA för några år sedan. Traumat ligger inte så mycket i själva fingret, utan mer i det mottagande han fick på sjukavdelningen. Där han först tvingades ned i en rullstol (?) och sedan fick ikläda sig någon form av damklänning, som är belgiens version av sjukhuskläder. Schumi har efterlyst bilder på utstyrseln. Vi får se om det dyker upp några.
Kanske har han klänningen på sig under overallen?
Andra förslag på varför han kryper runt banan i snigelfart?

Sändningarna går på vanlig tid.
Vi hörs.


2010-08-27 18:44.


Kommentarer till blogginlägget


Kan bli spännande start idag...
Topp fyra gubbarna såg starka ut...
Din gubbe blir nog farlig också :)
2010-08-29Brrr, jag vet inte om jag vågar titta. Säkert kanar han av i första kurvan.
2010-08-29Uj Uj Uj. Snart är det bara jag och hans mamma som gillar honom
2010-08-29Aaahh, nu börjar pulsen gå ner :)
Lite onödigt spännade i slutet...
Oj, vilken tung dag din gubbe hade idag....
Synd på Button bara, men gött att Hamilton höll i.
2010-08-29Ja det var snyggt av Lewis. Grattis.

Seb måste fatta att han inte behöver pressa på så. Förra året klarade han just det mycket bättre. Kan bli några timmar i terapisoffan nu.
2010-08-29Alltså, jag fattar inte. Hur lyckades han bli världsmästare 2010? Enligt min egen blogg borde han stå på 10 poäng halvvägs genom mästerskapet.
2012-08-23