En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Nya skor igen

Idag var jag på Runners Store i Malmö för att titta på lättare träningsskor. Jag hade planerat att titta på Asics DS Trainer och Adidas Adizero Tempo. Adidasskorna var helt uppenbart för smala. DS Trainer var helt ok men gav inget habegär. Sedan plockade försäljaren fram ett par Mizuno Wave Elixir 5 och då var jag fast. Jag blev helt enkelt tvungen att köpa dem. Skorna passade som om de vore måttsydda nästan. Vikten skall vara 270 gram.

Efter första träningsrundan är jag fortfarande mycket nöjd. Så nu har jag fem par skor att välja mellan. Mina 2140 har dock inte många mil från soptippen.


2010-08-13 21:38.


Kommentarer till blogginlägget


Du och Imelda Marcos, Tomas, du och Imelda... Kanske lite olika typer av skor men i alla fall ;-)

Mina första skor, Mizuna Wave Alchemy 6, satt också som gjutna på foten och hade dessutom en väldigt skön känsla för att vara stabila skor. Tyvärr passar inte mina Alchemy 9 riktigt, så jag fick komplettera med ett par Nike Structure Triax+ 13 istället.
2010-08-13Finfina skor! Jag har sneglat på Mizuno (både Elixir och Rider) eftersom jag tror att de skulle passa mina Kalle Anka-fötter. Men tyvärr har de aldrig funnits inne i min storlek när jag har besökt Löplabbet.
2010-08-14Ser nu att du har köpt dem Runner's Store i Malmö. RS i Stockholm har inte Mizuno. Vilka orättvisor det finns här i världen!
2010-08-14Johanna
Det är ju lite konstigt att RS har sämre sortiment i Stockholm än i Malmö. Jag ser dock att mina skor inte finns på deras hemsida så jag hade nog tur. Priset var dessutom 100 kr lägre än på Löplabbet.

Jag har nog också breda fötter verkar det som. Det år rätt mång skomodeller jag inte kan ha för att de är för smala. Men försök hitta ett par Elixir att prova. De är rätt breda.
2010-08-14