Maria S

Alternativ till träning?

Rastlösheten är tillbaka. Kommer jag att göra som vanligt? Tokträna nästan varje dag tills jag är helt utmattad efter varje pass?

Känner för att börja med BJJ igen också. När jag går dit och tränar även när jag är trött och hängig så vänder det på något konstigt vis. När jag går därifrån är jag alltid glad. Gillar sporten. Gillar människorna. Gillar träningen. Som med Karaten som jag fortfarande tränar. Kanske inte en bra lösning att köra dubbelt igen, men kortsiktigt brukar det fungera. Enda problemet är att förr fungerade det att göra så för att kroppen hade en återhämtningsförmåga som var enorm.

Nuförtiden behöver den lite tid på sig emellan passen. Förr blev kroppen trött och sliten av för mycket träning. Nu går den sönder istället. När jag faktiskt är skadefri vore det dumt att pusha gränserna.

Får plocka upp några av mina andra gamla intressen som inte är träning. Något som inte tar så stor plats fysiskt hemma vore bra. Det är stökigt nog som det är. Läsa böcker blir jag rastlös av efter en liten stund. Men vad gör man egentligen om man inte tränar?!!
2007-10-01 17:08.


Kommentarer till blogginlägget