Maria S

Komma ikapp sig själv.

Vilken söndag. Satt nere vid vattnet bra länge och läste och försökte komma ikapp mig själv igen. Lyssnade på vattnet som slog in under träbryggorna och kände den lätta viden där jag satt i solen. Bläddrade i tidningar (hade hela väskan full) och repeterade lite tips som är bra att tänka på när man kör MC ur en bok. Kan knappt vänta tills det blir vår! Gick upp till en av mina absoluta favoritrestauranger och åt en sushi mitt i alltihopa någonstans och fortsatte sedan slappa igen. Satt där på bryggan och försökte förstå mig på kameran i min mobil, funderade på livet och försökte att bara vara här och nu.

Efter många timmar ute i solen och den klara luften pallrade jag mig hemåt, rätt så kall och frusen men inte alls lika rastlös längre. Behövde den där stunden där på bryggan, vid vattnet.

I lördags var jag tillbaka på träningen igen också. Det var skönt att få sprattla loss igen, nöta grundtekninker och gå loss på mitsarna.
2007-10-01 10:59.


Kommentarer till blogginlägget


Gud så underbart! Enda gångerna (nästan) jag är själv är när jag är ute och springer tidigt på morgonen......ibland tar det emot att gå upp men man har så mycket igen för det. Njut mera. Mvh Marie, heltidsarbetande 3 barnsmor....
2007-10-01