En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Hemma igen!

Jag unnade mig själv en resa denna sommar, till Gran Canaria och ett spahotell. Jag tyckte jag var värd det med tanke på hur den senaste tiden har sett ut med jobb och allt. Jag åkte själv, kanske inte det roligaste man kan göra med helt ok. Gav mig en hel del tid att tänka och fundera på saker och ting, och sakna P. :)

Hur som helst, eftersom det fanns träningspass (SATS) därnere så var min plan att jag skulle träna ordentligt. Tyvärr visade det sig att instruktören var ledig så det blev bara ett vattengympapass sista dagen. Sen hade jag planerat att springa, skorna var med, och det gjorde jag också. Två mil blev det totalt under tiden där nere, jag är nöjd. Sen blev det även en hel del promenader och många timmar vid poolen. :)

Sen hade jag en förutsättning att hålla plusminus noll också. Hmmm, det gjorde jag visst inte eftersom jag slarvade med kosthållningen. Nu blev resultatet plus fyra hekto. :( Måste verkligen komma igång med viktväktandet igen!

...och fortsätta med träningen så klart.
2010-07-23 10:17.


Kommentarer till blogginlägget


De låter verkligen som att du hade en bra resa, fyra hekto ska du nog inte hänga upp dig på! de kan bero mycket på dags formen också!!
Keep up the good work!
2010-07-23Härligt det ser ut, hoppas du haft det bra- krrrraaaammm
2010-07-25Bra jobbat med träningen! Och med maten, för plus fyra hekto är ju "ingenting" och det är klart att man vill unna sig lite gott när man är på semester i utlandet!
2010-08-10Bra att Du unnade Dig en resa till solen! Tufft att åka själv!
Det går ju riktigt bra med springningen - imponerad!
Ses kanske i Sumpan på onsdag (imorgon)!
Kramar / Pernilla

P.S Släng vågen, ta fram måttbandet - vågen funkar inte så bra när man tränar... D.S
2010-08-10