Rolf Öhlén

Världens fest, fortsättning

Så vad detta med Växjö.

Vi kom som skrivet fram till Växjö på fredag em och missade de två första seminarierna. Nästa projekt var att ta sig ut till stället där jag och en till av mitt resesällskap skulle bo. Min medresenär hade nogsamt taigt reda på vilka buslinjer vi skulle hålla oss till.

Frimodigt stegade vi ombord på bussen och sa vart vi skulle. Avsnoppade klev vi av eftersom vi blev hänvisade till en annan buss. Den som gick dit vi skulle.

Väl framme fanns det ingen skyltning om var receptionen låg, däremot en folksamling nedanför en lång stentrapp. Vi tog stentrappen upp med packning och allt, kom innanför dörrarna till en festvåning och fann en skylt om att receptionen var en trappa ner, så vi fick trappa ner verksamheten.

När vi inkvarterat oss och fått våra saker på plats var klockan så pass mycket så vi bestämde oss för att hälsa på min kusin som bodde i faggorna.

Den så kallade familjemässan i tältet på torget övervarade vi men sedan var vi för trötta så det fick bli avfärd till vårt logi. Straxutanför på gräsmattan hade en hoper studenter examensfest så det var ett ordentligt liv fram inpå småtimmarna. Det kommer mera.
2010-07-05 21:39.


Kommentarer till blogginlägget


Det var flera bussar som gick dit vi ville men det gällde att komma så nära hotellet som möjligt ju.. ;)

Det var skönt att stressa av lite med fika och samtal på kusinens balkong i det fina sommarvädret. Tack för att jag fick följa med.

Natten var hemsk! De höll på med festen utanför fönstret till 4 på morgonen, gäsp vad lite jag sov.. :(
2010-07-06