Maria S

Sommarträning ny plan

Måste nu tänka till lite. Nu är sommarträningen igång, då kör vi 2 pass istället för 4 på karaten. Men i gengäld så kör vår study group igång ett pass i veckan. Mindre träning än vanligt alltså, men tack och lov inte lika mycket mindre som det brukar.

Det betyder att det blir en smula besvärligare att uppnå mina i träningsdagboken satta träningsmål med mängden träning. För inte har jag då räknat bort det där passen som försvinner över sommaren. Så därför är det ett ypperligt tillfälle att lägga in ett eller ett par pass löpning, cykling eller inlines per vecka över sommaren.

Frågan är vad jag ska göra annorlunda än alla tidigare år då jag inte lyckats få till detta? Viljan har det ju inte varit fel på. Eller jo, det har sett ut som en alldeles jättebra idé. Bakom tangentbordet i alla fall. Någonstans mellan tangentbordet och löparskorna så händer någonting. Ingen vet riktigt vad, men idén verkar bli en mindre bra idé på vägen dit. För annars skulle jag väl komma i de där skorna, öppna dörren och ge mig ut där?

Den här gången ska det bli av. Så det så!
2010-06-18 13:09.


Kommentarer till blogginlägget


Sätt av en annan tid? Mata in det i almanackor etc dessutom?
2010-06-18Jag får prova det helt enkelt!
2010-06-24