G-man Edenro

Problemlösning och framtidsplaner

Alltså. Hur puckad kan man vara egentligen? Efter varvet har jag känt att det vart lite svårt att få igång benen och det har känns lite småsegt. Intervallerna går inte lika snabbt som innan och när de gör de så är det i alldeles för hög ansträgning. Min vana trogen så analyserar jag inte så mycket utan tänker att "ja ja, det är väl bara att lalla på så löser det sig" För ett par dagar sedan började det klia lite i ögonen också. Hmm. Hur svårt kan det vara? Jag reagerar på pollen och jag slutade med allergimedicinen efter varvet. Svår ekvation va? Rätt puckat egentligen.

Jag är riktigt nöjd med mitt resultat på friskusloppet igår. 5k på 17:18 är pers med 16s. Känns skönt att veta att man har fart i sig ändå. Nu väntar 4v träning inför halvmaran i Kumla. Träningsupplägget blir att fokusera på tusingar i 10k-fart samt tröskelfart. Möjligtvis att jag slänger in ett Vo2-pass i vecka 3. Skadar aldrig att ha lite överfart med sig. Så ser den närmsta framtiden ut för mig i löpväg. Lurar lite på att springa ett 10k-lopp till och i så fall blir det Falkenberg i slutet av juli. Vidare skall jag nog springa en halva till i Augusti, eller inte. Vi får se. Hursom så skall jag träna varierat och ge mig själv en god grund inför höstens mål -Frankfurtmaran. I den satsningen kommer jag också avverka Gbg havmarathon.

Så nu vet ni det och nu har jag dödat 5min och måste bege mig till mitt möte.

Hej svej.
2010-06-07 14:37.


Kommentarer till blogginlägget


Låter som en okej plan inför Kumla. Falkenbergs Stadslopp är flackt, så om det inte är för varmt kan det gå fort. Har sprungit det loppet två gånger. Nackdelen är att banan snarare verkar vara 10,2 km än 10.
2010-06-07Nää, jag hade hoppats på att den är kontrollmätt :-( Nåja, bra att veta så man kan gardera sig och har något att skylla på om det går dåligt :-)
2010-06-07