En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

10 km med Garmin 305

Första testrundan för mig med sambons Garmin 305 blev dagens träningspass. Det var ju hur kul som helst! Bästa nya leksaken på länge!
Sjukt varmt var det, +26 grader redan kl 10:30 och trots att mycket av banan låg i skuggan blev det nästan olidligt.
Jag började kallsvettas efter 6 km och frös helt outgrundligt sista 4 km hela vägen hem. Som tur var hade jag ju med mig lite vatten och tugg-godisar med elektrolyter i. Blev tvungen att slinka in på gymmet och svalka av ansiktet och fylla på vattenflaskan där vid 6 km. Hade behövt minst 1 flaska vatten till. Drack runt 1 liter vatten när jag kom hem och åt en ostmacka och sen in i duschen med kallt skönt svalkande vatten.

Sen efter det åkte vi till min chefs hus som ligger vid Lake Lure. Där bjöds vi på BBQ och massa gott som allt var hemlagat.
Min chef är riktigt bra på att laga mat.
Sen är det lite kul att han liknar min pappa också.
Vi badade benen (borde ha tagit med oss badkläder för vattnet var riktigt varmt och skönt) och sen åkte vi en tur på den stora sjön med hans motorbåt.
En toppendag med andra ord.
2010-05-30 01:50.


Kommentarer till blogginlägget


Verkar varit en lyckad dag! Varm och skön. Själv har jag idag tänkt på att byta hus till ett på västkusten, typ Californisk stil. Med en lilla portch att sitta o svalka sig på. Inte frysa här, no more.

2010-05-30Härligt! GPS-klocka är en skoj leksak men även ett grymt bra träningsredskap :)
2010-05-30Ja, när jag säger leksak menar jag träningsredskap. ;)
2010-05-30