Eva Hellstrand

En bra dag!

Snart kommer min tråkiga ljumske att vara ett minne blott. Har idag för första gången någonsin varit till en väldigt bra kiropraktor. Det var riktigt roligt. Fick böja och bända, vrida, bara beröm så långt, oj vad mjuk! Ligga på britsen och han drog, vred, tryckte och det knakade i tårna. Och jag fick jobba, lite svettigt rent av, fick ligga på vänster sida och placera fötterna i en vagga, därifrån lyfta kroppen, med armbågen i britsen. Och det gick väl an, men när jag dessutom skulle behöva sträcka höger ben rakt ut, uppåt, gick det sämre, trots hans peppande; jobbajobbajobbajobba!! Ta i!!! Fanns liksom ingen kraft där.

Hoppa på höger ben gick bra, hoppa på vänster ben kändes som jag knappt kunde lyfta från golvet. Ingen svikt alls liksom. När han vek ihop mitt ben och tryckte var det lika där, ingen svikt. Stum som Chaplin. Sedan påstod han att jag inte hade kontakt med min rumpa! Fast han var mycket trevlig ändå! Nu har jag införskaffat nya löpardojjor, ska öva på rumplyft och hoppa på ett ben. Vid tandborstning kan man stå på ett ben!

Kanske jag är lättpåverkad men tycker redan det känns bättre! Kan nästan märka av lite hederlig träningsvärk, det känns att jag fick jobba!
2010-05-27 21:22.


Kommentarer till blogginlägget