Rolf Öhlén

Att hon har mage

Sitter nyduschad med två digestive kex efter att ha tittat på en lättklädd, orientalisk magdansös. Ja, jag ducshade inte med kexen utan jag har dem framför mig här nu. Vidare var det ett flickslagsmål, framrusande orientexpress samt ett antal sprängda båtar. Det var kul att se alla gamla bilmodeller. Till sist fick Klebb bita i det sura äpplet fast det var en blykula och den tog i överkroppen. Det var inte ens ett kärnvapen. Glöm det där med det sura äpplet.

Jo, jag har idkat motionscykel till film nr 2 i serien om agenten James Bond, uppkallad efter en författare till en fågelbok. "From Russia with love". Det gick som det skulle. Inga överraskningar, inga ändrade scener, samma handlingsmönster upprepades gång efter annan. Den goda sidan vann. Beroende på vilken sida man ser det från. Det brukar vara så till skillnad från hur livet kan vara. De har förmodligen bättre manusförfattare.

Å andra sidan kan de inte påverka handlingen. Det kan vi. Till viss del. Rubriken då? Jo, snacka och ha kontroll på magmusklerna som magdansös. Själv påminner jag mer om Jabba the hut fast på två ben.
2010-05-11 23:20.


Kommentarer till blogginlägget