Markus Andersson

V.9 - 58,5km

Må: SD 6km @ usla 3:56/km, totalt 10km
Ti: 6km + Styrka
On: 8,5km
To: SD 6km @ hyfsade 3:46/km, totalt 11,5km
Fr: -
Lö: 12km
Sö: VC8 5,2km @ 18:14, 3:30/km, 2a, totalt 10,5km

Ännu en vecka utan skador eller sjukdomar och volymen 58,5km är väl "okej", dvs det finns lite anledning att vara nöjd. I alla fall om man inte sätter ribban så högt utan nöjer sig med "att ha tränat" och "inte haft några besvär". Höjer man däremot ribban till att "träna mycket & hårt" duger det dock inte. Egentligen inte ens som upptrappning "påväg" mot hårdträning. Känns mer som ännu en mellanlandning på någon mellannivå, som jag vill fortsätta förbi. Iofs ska jag inte ha bråttom utan öka långsamt.

Det som begränsat mig nu senaste 1-2 veckorna är konstant lite slitna vader. Gissningsvis beror det på att underlaget plötsligt blivit hårt nu när asfalten kommit fram, och snart kommer vaderna ha vant sig. Effekten nu av slitenheten är sämre spänst/studs/fjädring och löpsteget blir stummare. Vaderna orkar inte trycka ifrån lika kraftfullt heller. Värst var detta i början på veckan, vilket var orsaken till usel tröskelfart på måndagen, och sen behovet av två lätta pass tis-ons.

I övrigt en tuff jobbvecka med bl.a. 13 effektiva arbetstimmar på torsdagen och sen borta på jobbresa/möten större delen av fre-lör. Några timmars morgonjobb, Vintercuptävling, två olika släktträffar, biltvätt och någon timmes kvällsjobb hann jag också med idag.

Plan nästa vecka ~60km:
Må: 6-12km + Styrka
Ti: 12km
On: Backe med Glasrikets RC
To: Simning
Fr: SD 6km + Styrka
Lö: 6-12km
Sö: Distans/Långpass med GRC
2010-03-07 19:58.


Kommentarer till blogginlägget