Jessie starlady

En SoffSportFånes Bekännelser.

Så här en knapp vecka efter OS avslutning har jag tvingats rannsaka mig själv och inse några saker som jag nu vill passa på att bekänna inför er alla:

1) sport är FORTFARANDE bäst på TV!
2) det tog bara några veckor av heltidsjobb (framförallt i kombination med OS) för mig att komma ur fas med träning och lusten att träna gick och tvärdog...
3) när jag väl kom iväg till exempelvis badhuset för att simma, eller gymet för att testa att springa på löpband så tyckte jag att det var hur trist som helst att faktiskt träna?
4) Sen jag skidade mitt Kristinalopp har jag inte tagit mig ut på skidorna en enda gång trots helt optimala skidförhållanden där ute.

Jag känner mig faktiskt lite chockad - känns som om jag verkligen är tillbaka på ruta ett och aldrig någonsin har haft en träningsrutin på plats och/eller en lust att träna över huvud taget? Att simma tjugo (fjuttiga 20!!!) längder kändes jobbigt.. att springa fem kilometer blev FÖR jobbigt så jag avbröt efter fyra?!? Jag skulle ju ha sprungit min VU på löpbandet var planen, men jag bara pallade inte att stå där i en dryg timme. Helt omöjligt kändes det? *skakar på huvet*

Så det är bara att inse - all min träning under 2009 är förgäves och jag får börja om från början med att hitta tillbaka till en rutin där jag tränar varannan dag och pluggar varannan dag och jobbar.. varenda sabla dag.
BLÄÄÄÄRGH!
2010-03-07 14:01.


Kommentarer till blogginlägget


Har undrat vart du blitt av bejbi...Men jobbar du igen..Vart då?!?!
2010-03-07Positivt tänkande nu alltså. Du kan, vill, orkar.
Det är bara du som bestämmer, inte kroppen. Testa lite lägre intensitet kanske.
Själv väntar jag på röntgensvar på mitt "tokiga" knä. Kan bara köra gym överkropp sedan två veckor tillbaka.
Din träning 2009 är INTE förgäves, det bara kan kännas så.
Helt rätt att hitta rutinen igen, då kommer du att känna att tidigare träningen gjort nytta.
Keep up the good work som norsken? säger.

2010-03-07-> Ove ...samma som jag kommer få from fredag...Inga ben =(
2010-03-07