En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Bore Cup 4

2010-03-07 10:17.


Kommentarer till blogginlägget


Själv jobbade jag igår, och du sprang precis förbi min arbetsplats, Bälinge vackra kyrka där jag spelade på orgeln istället för att springa. Med gårdagens underlag kändes det ganska skönt att sitta inne faktiskt. Men i ärlighetens namn vet jag inte om det egentligen beror på att jag inte "vågar" ställa upp i sådär små lopp. Då märks man ju så mycket, om du förstår vad jag menar. Jag förstår vad du menar med prestationskrav. Det kan ta död på vilken glädje och iver som helst. Vare sig det är träningsglädje eller musikglädje. Det är en svår balansgång när man vill utmana sina gränser. Då måste man ju pressa sig, till viss del. Men man vill ju ha glädjen kvar i det man gör. Oftast går det. Men ibland inte.

Jag hejar på dig i alla fall!
2010-03-07Hade jag vetat att du var där hade jag smugit in och lyssnat på dig. Det hade verkligen förgyllt min dag. Prestation är ett spöke som kan både hjälpa och stjälpa. Jag måste jobba på att få huvudet med på ett sunt sätt.
2010-03-07Bra kämpat i halkan. Låter som ett mentaltpass för dig, hoppas du laddar om ser detta som en sista tävling med is under fötterna. Du kommer krossa framöver. Va så säker. Låg själv hemma med kräksjukan vilket var riktigt läskigt. Ha så kul söderut. mvh d;)
2010-03-07Vad tråkigt att du blev sjuk. Förutom underlaget var det fint väder och bra bana. Ska ladda om och få till det nångång :-)
2010-03-08