Anna Karin D

Idag börjar livet återvända...

...törs jag nog säja trots allt, väl medveten om att nya hemska helvetesvirus står anfallsberedda mest överallt.
På ett kundvagnshandtag i din icabutik till exempel. Eller i ett biomörker nära dig.
Kanske borde man ständigt bära munskydd och gummihandskar tänker jag nu när jag gjort en visit i helvetets förrum, för där var det inte kul. Vill typ inte dit igen.

Ja, jag vet att jag kanske överdriver litegrann om helvetet och förrummet och gummihandskarna och allt det där, och i morgon inser jag såklart också att det finns värre saker här i livet (livshotande sjukdomar, hungersnöd, jordbävningar, krig etc etc). Men just idag, när jag precis sluppit undan och är hopplöst självömkande, kommer jag på få tillstånd som skulle kunna vara vidrigare.

Först och främst ska jag tacka för allt massivt "tyck-synd-om" som jag fått från er och för alla goda(?) råd om vad jag bör inta: whiskey, kaffe, mjölk, glass, honung - och svartsoppa.

Nu blev det så att Per levererade Nezeril och Ipren istället för whiskey och behöll svartsoppan för sig själv att gosesmutta på framför tv:ns OS-sändningar.
Jodå! Så är det med äkta skåningar!

Kaffe smakade (smakar fortfarande) f-n, mjölk smakade f-n, honung gick inte att tänka på och glasstanken gav mig också spykänslor. Liksom vatten, te och precis allt annat.
Efter att ha feberyrat om glödgade svärd ner i halsen (visst låter det dramatiskt? Visst??? Men det är sant! Jag ser det där glödande svärdet för min inre syn ännu. Huuuuuuu.......) övergick halseländet till en fantastisk huvudvärk med illamående och jag var inte ur sängen på ett dygn.

Det skönaste var att sova. Soooova. Har drömt de mest märkliga saker, om en långbent fågel som jag lämnade ensam på en grön ö i ett blått vatten. Den kunde inte flyga och jag hade lite dåligt samvete för att jag lämnade den där.
Jag borde hämta tillbaks den.

Om ett gult rum jag skulle flytta in i, men taket var helt fullt av små vita fjärilar. Mängder av dem. Någon ville att jag skulle suga in dem i dammsugaren, men de var så fina, jag ville inte.

Men nu har jag sovit klart för den här gången.
Mat smakar fortfarande papper, men inte direkt illa. Jag har väl gått ner nåt kilo. Jippi.
Jag har avverkat mitt första post-helvetet-pass: ica t o r. SKITJOBBIGT.

Jag har en bit kvar till toppformen.
2010-02-24 12:27.


Kommentarer till blogginlägget


OK, men du överdriver lite. Fast bara lite. Och hur kunde du rata whiskey är en gåta.
2010-02-24Det fanns helt enkelt ingen whiskey att rata!
2010-02-24Hallucinationer, du måste verkligen ha varit sjuk. Å den där dammsugande galningen, tur du fick stopp på den.
2010-02-24Ja, eller hur? Men jag undrar fortfarande hur den långbenta stackars fågeln har det.
2010-02-24Avslöjad, jag ger mig. Erkänner, jag har suttit och spanat på OS-sändningarna nu ett antal dagar, slevande med sked koagulerad svartsoppa. Det har gått åt en helsikes massa whiskey kan jag lova, för att svälja den soppa. Men nu e whiskeyn slut, så nu blir de annat, hick
2010-02-24Jag ska ut och köpa munskydd och gummihandskar. Fy tusan vilket "ställe" Anna varit och "besökt".
Hm, den där långbenta fågeln, kan du inte teckna av den :-)
2010-02-24Jag skulle kanske sjungit som Ipren-gubben i reklamfilmen också, hade garanterat drivit alla virus-demoner på flykten.
2010-02-24Haha, Per! Du blir ju riktigt kul av all whiskey! Mer sånt!! ;)
Och apropå svartsoppan- nu börjar jag visst må lite illa igen...rrrrraaap
2010-02-24Hittade en plunta till, svartsoppan e slut, kör utan mat. Heja Sverige, frischt huumör, hejjja hejja, lala lala la la la, Du gamla du fria.....
2010-02-24Skönt att du är på gång och på väg tillbaka Anna.
Jag stannade lite på "gosesmutta" och så säger vi väl så?
2010-02-24Absolut.
2010-02-25