En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Jag har blivit fet...jagg har fått fettma!!

Nä det stämmer inte….. fet är inget man bara blir, fettma är inget man bara får det är ett mycket väl medvetet beslut som varje individ beslutar sig för! Vilket förskolebarn som helst vet på ett ungefär varför man blir fet och dom har säkert ett hum om vad man ska göra för att bli av med det.

Alla vet i samma ögonblick man stoppar in något onyttigt i munnen att detta borde man kanske inte äta eller i alla fall inte äta så mycket av alltså är det ett medvetet beslut!!

DET ÄR ETT MEDVETE BESLUT ATT BLI FET
2010-02-16 11:37.


Kommentarer till blogginlägget


Ett beslut vette fan om jag kan hålla med om men en brist på tanke om påföljder är det garanterat. Om man säger beslut menar man att det är syftet av ätandet att bli överviktig men det är det knappast.

Sen finns det säkert några få fall då det är medicinskt, men nu snackar vi så sällan skådade fall så det är oräkneligt.

Har själv varit riktigt stor ett tag innan i mitt liv och kan säga att öl och mat i stora mängder kan göra rätt mycket skillnad på en kropp på kort tid=)
Då var det inte ett beslut att bli fet det var en brist på tanke om framtiden och en stor tanke på nuet.
2010-02-16Jag <3 dig. Jag har bestämt mig för att få lite fetma under vinterns vo2max-block. Det är fint att vara fet på vintern. Därmed inte sagt att det är roligt att få fetma, för det tycker man ju när man vill vara vältränad. Det blir roligare i vår, med mindre fetma.
2010-02-16Men du atr ju ändå ett beslut vad du äter....ingen tvingar dig till öl och massa mat och jag gissar att du vet vad det är som gör dig fet! Alltså ett beslut....finns inget enklare än att bli smal eller vältränad man beslutar sig för det och gör man inte det ja då blir man fet och otränad. Hur man sen uppnår själva målet är en annan femma men den formelen är så enkal att åk1 klara av den....göra va med mer än man tar in!!
2010-02-17