Markus Andersson

V.2 - Det går inge bra för mig...

Må: 6km + Styrkegympa + 6km
Ti: 6km
On: -
To: Styrkegympa
Fr: -
Lö: -
Sö: -

Inte ett löpsteg hela förra veckan pga förkylning och nästan inget denna veckan heller (18km). Testade lite löpning i början på veckan då jag tänkte att det lilla som var kvar av förkylningen skulle försvinna samtidigt som jag startar upp lite lugnt, men på onsdagen pausades uppstarten då halsen snarare kändes lite mer irriterad än vad jag vill minnas att den varit i söndags. Kall och torr utomhusluft kändes också lite dåligt i halsen när jag sprang, dock inte värre än att man "knappt tänkte på det". Sen händer det även att jag snyter mig någon/några ggr/dag.

Upplevde att det sen blev lite bättre ons-tors, men idag fredag känns det nog fasen lite sämre igen. Inte bättre i alla fall. Därmed blir det ingen mer löpning resten av veckan, annars var inomhuspremiär planerad på söndag, Sunna Open i Karlskrona 800m + 3000m. Max-flås i torr inomhushall är dock bland det värsta man kan utsätta halsen för, så det känns inte aktuellt nu. Åker ner ändå och är fotograf inom jobbet, liksom på lördagen i Växjö då det går en tävling där också.

Tittar man lite översiktligt bakåt i tiden hade jag som tidigare nämns 6st struliga veckor (andra halvan av okt och hela nov) efter Växjö Marathon med massa olika småskador och problem, sen gick träningen bra om än inte helt besvärsfri i 5st veckor (hela dec), för att sen krascha igen nu de två senaste veckorna. Och faktum är att nuvarande sega besvär jag har med halsen inte riktigt känns "normalt" för en förkylning, så nu känns det osäkert hur länge detta egentligen kommer sitta kvar. Kanske går en hel vecka till?? Smiley
2010-01-15 10:21.


Kommentarer till blogginlägget


Tråkigt att du inte får träna obehindrat. :( men se det positiva idet hela du kan njuta värmen innomhus istället. Sen får jag en chans att komma ikapp dig ;) Krya på dig !!
2010-01-15Jag tränade inte på 3 månader.. jag är tränings freak. Det kommer ska du se, friska dagarna! Jag var sjuk..
2010-01-15Njuta inne i värmen? Sittandes på sitt allt fetare arsle? I tre månader? Hmm, hmm... ja, varar det så länge kanske jag inte behöver rätta Lasse om att han väl menar "närma sig" och inte "komma ifatt"... ;-)
2010-01-15