Maria S

Terminsstart för barnträningen på karaten

På lördag är det terminsstart för barnträningen på karaten. Sedan har jag lördagarna planerade framöver.

Tänk om man själv hade fått börja med en kampsport i den åldern. Tänk vilken koncentrationsförmåga, koordination, kondition, styrka och smidighet man hade tränat upp då. Med teknikövningar och lekar.

Vuxengruppen har tränat en vecka nu. Det är skoj att träffa alla igen efter juluppehållet. En efter en kommer de tillbaka. Vi har löpande intag på nybörjare också och det dyker upp nya och provar på hela tiden. Det är roligt!

Själv har jag träningsvärk precis överallt sedan fredags- och lördagsträningarna. Det är så det ska vara!

Två timmar och en kvart kvar till träningen!
2010-01-11 15:42.


Kommentarer till blogginlägget


Har du haft barngrupper tidigare?
2010-01-13Jag brukar också tänka så ibland... om jag hade börjat med kampsport tidigare... Men det är bara att bita ihop och njuta så mycket som möjligt av att ha lyckats hittat rätt, om än lite sent. Det är ju så himla kul!
2010-02-15@Lotta: Det är säkert för att vi inte började när vi var små som vi är så ivriga att lära oss allt på en gång nu. Tänk om man kunde träna hela dagarna! Teknik, Kata, Fys, Fight, läsa på om gamla mästare och kampsportshistoria...För det är ju så roligt! =)
2010-02-16Ack ja ...
2010-02-16Jag önskar så att det gick att läsa "karate med praktisk tillämpning" på universitetet. Eller tänk dig: "Karateprogrammet", 180 hp. Då vet jag vad jag skulle hålla på med istället för att sitta med fransk lingvistik och 1800-tals litteratur. Det jobbigaste med att plugga är att sitta stilla. Man får verkligen lägga band på sig ibland, med följden att man blir lätt apatisk iställlet.
2010-02-22Disputera i karate ...
2010-03-04