Markus Andersson

V.1 - Förkyld, ingen träning

Må: -
Ti: -
On: -
To: -
Fr: -
Lö: -
Sö: -

Som synes inte ett löpsteg, eller tränad minut, pga förkylning.

Eländet inleddes på måndagen med ond/svullen hals, som kulminerade på tisdagen med feber och trötthet. Bättre på onsdagen och to-lö nästan helt ok i halsen, bortsett från kliande besvär vid längre samtal. Näsan började dock snora på torsdagen, med en topp på fredagen men sen satt ändå lite kvar under helgen. Har inte blivit någon styrka heller som väl varit möjlig under senare delen av veckan, men även om jag känt mig pigg har sjukdomssymptomen varit tydliga veckan ut och då har jag inte känt mig så "taggad" att träna/anstränga kroppen på något sätt.

Även om jag fortfarande i skrivande stund har lite kvarvarande symptom hoppas jag komma igång igen imorgon och få till en ganska bra träningsvecka, med inomhus premiär denna säsong som avslutning på söndagen. Formen verkade ju betydligt mer skaplig än jag trodde i Sylvester och då hoppades jag på att redan kunna klämma fram hyfsade tider som ca: 2:09/4:23/9:40, men nu efter denna vecka har förhoppningarna tonats ner igen.

Plan nästa vecka:
Må: 12km + Styrkegympa
Ti: 12km / Tröskel 6km (om 100% frisk & gårdagen kändes bra)
On: 12km / Intervaller med GRC (om det ej blev tröskel igår)
To: Sprint & styrka ben+bål med Högby IF
Fr: 12km
Lö: Simmning + 12km
Sö: Sunna Open, Karlskrona. 800m + 3000m
Summa: 80km


2010-01-10 17:16.


Kommentarer till blogginlägget


Måste varit en bra avslutning med en liten SPA uplevelse i helgen??
2010-01-10Bl.a. pga förkylningen (hög smittorisk i blöta avdelningar) blev det inget i "spat" för min del, utan mest ett Yogapass av SPA-utbudet. Därtill arbete i form av genomgång av årets bokföring tillsammans med Ordföranden. Mitt intresset för resan låg ändå mest i att umgås med SmFIF:arna, snarare än själva SPA:t.
2010-01-10