En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Statistik 2009

Under 2009 registrerade jag 261 pass som totalt gav 412 timmars träning. Av dessa körde jag cykel/landsväg 494 mil och övrig cykelträning 75 mil (inkl tor arb).
På längdskidor blev det runt 106 mil under året.

Tre stycken seedningslopp före Vasaloppet blev det totalt, där Konstvägenloppet (45 km) var ett bra stakträningslopp före VL. På Vasaloppet kom jag i mål strax under 8 timmar och det får jag väl vara nöjd med, med tanke på halvtaskig teknik, startled 8 och fem blå tånaglar. Träningen inför årets Vasa ska mer inriktas på teknik- och distansträning. Ska även försöka seeda upp mig, ett startled gör mycket i långa loppet.

Cykelåret var bra med en hel del långpass före Vätternrundan. Körde tyvärr inga motionslopp före Vättern, Volvotrampet i Umeå var inställt och övriga lopp passade inte in i logistiken. Vättern körde jag i "egen regi" och kom i mål strax under tio timmar och det är jag helnöjd med eftersom jag hade noll koll på klockan utan cyklade mer på känsla. 2010 blir ingen Vätternrunda för mig, har nu cyklat loppet tre år i följd så det får bero tills vidare.
2010-01-01 19:19.


Kommentarer till blogginlägget


En fantastisk insats av en heltidsarbetande kvinna om jag får säga så. Din belöning är förmodligen en god hälsa och god sömn antar jag. Jag får inte föreslå cykelvasan som alternativ till Vätternrundan. MTB är mycket roligare än landsvägscykling tycker jag.
2010-01-01Du är helt otrolig. Jag håller med Janne B fullt ut. Ett gott nytt 2010 med nya mål, som jag antar att du når, med den energin som du har.
2010-01-02Janne. Kommer säkert att åka cykelvasan någon gång i framtiden, får investera i en mtb först. Men de turerna lär nog bara gå på skogs- och grusvägar, skogsstigar är nog lite för riskfyllt för mig.
Siv. Tackar. Jag tränar nästan uteslutande med gubbar så målet vid varje träning är att helst inte komma sist. Blir jag ändå sist så försöker jag till nästa träning bli liiite bättre.
2010-01-02