Jessica Ahlstrand Carlsson

en massa skor

(jag förväntar mig egentligen bara att marie ska orka läsa det här)
http://nymag.com/daily/fashion/2009/12/women_more_at...

det här va onekligen intressant och inte så lite träffande.
jag har antagligen fått en massa komplimanger av män, jag minns dem bara inte direkt.
däremot minns jag när jag hade mina schutz sandaletter på en konsert (robbie williams 2006) och gick förbi ett gäng med välklädda tjejer som stoppade mig för att säga: "vilka snygga skor du har. de är som tagna ur sex and the city. vem har gjort dem?"

(fast jag minns faktiskt min första kyss)
2009-12-16 15:23.


Kommentarer till blogginlägget


Birkenstock har bra skor.
2009-12-16tofflor är inte skor, utan fortskaffningsmedel. som en buss, eller en cykel.
2009-12-16Jag kände igen mig -direkt! Jag kan sakna skor jag slängt. Jag har inte lyckats hittat samma favorit igen. Helt säkert efter 13 år kan jag fortfarande sakna/förnimma dem. Nu står jag inför ett vägskäl att kasta ett par trasiga............

Min första kyss? Hmmm...den vill jag faktiskt glömma. Den var ett vad (oss tjejkompisar emellan) som jag var tvungen att genomlida. Vi var de sista som var okyssta och jag såg till att genomföra vadet med en kille jag raggade upp på fritidsgården. Det var ingen bra kyss med andra ord.

Nu när jag träder in i pumaåldern nästa år ska jag köpa mig ett par skor som inte går att gå i på kullersten. BASTA!
2009-12-16jag visste väl det!

loubutain for phil lim?
2009-12-16Jag älskar våra olikheter.
2009-12-16Jag har förmodligen haft lika många skor hela mitt vuxna liv som du köpte förra året, vilket dock inte gör att jag minns dem bättre.
2009-12-16Kan det spela roll att man oftare är nykter när man köper skor?
Annars har jag gått från Bruno Magli och Gabor (som funkade då) till Teva och asics, istf att samla skor jag inte vill gå i samlar jag på träningsskor och kängor :D
(Fast i min garderob finns en samling med gamla skor som min 4-åring tycker jag skulle ha på mig oftare). Allra mest minns jag ett par jag aldrig köpte eftersom jag inte hade råd, i svart lack, strass och rött siden ;)

2009-12-17