Anna Karin D

Roger och dom andra

Herregud, vilket ohyggligt program detta är!
Bonden Roger med knallröda mustaschen lägger tafatt en arm runt "midjan" på en rundnätt rödbränd dam med osannolik hockeyfrilla och går ut i rapsfältet.
Yttrar de mest sanslösa banaliteter och får likadana till svar.
Å hu.

Man rodnar å deras vägnar. Det är pinsamt. Skämmigt. Och lite jobbigt faktiskt, inte helt behagligt alls, att se människor bli ratade. Bli ledsna.
Eller är det uppgjort?

En hög med lättklädda män i skuggan i grönskan kråmar sig och spänner musklerna för söta bonden Thilde. För att bli valda.
Vad ÄR detta? Går det till så här?

Och det allra märkligaste är att jag sitter här och tittar den här cirkusen.

(Istället för att zappa över till exempelvis Uppdrag Granskning där jag kan upplysas om de äldres missförhållanden på Hemmet.)

Varför är jag så konstig?
Svara på det, den som kan.
2009-10-28 20:34.


Kommentarer till blogginlägget


Tack för att du tittar och refererar - då slipper jag se på det :-) Själv brkar jag istället när tillfälle ges titta på Top Model (på TV3, med Tyra Banks som allsmäktig programledare på hög piedestal). Då kan man istället få se när unga, vackra flickor får höra att deras utseende - eller ännu värre/bättre - deras personlighet inte duger...
Vi är nog många som är konstiga :-)
2009-10-28Av någon anledning får vi inte in TV3 länge. Men vad gör det? Om nu Bönderna går på TV3?? Fast idag har jag på NRK 1 i bakgrunden :-)
2009-10-28Och den ende Roger som jag känner till är den spinningdeltagare på mitt gym som har en burk där han får lägga pengar till Barncancerfonden varje gång han svär!
2009-10-28"Å fy fan, å fy fan", och Roger är lite fattigare.
2009-10-28Jag gillar att titta på tv och tycker att det är fascinerande att många tycker att det finns så många program som man absolut inte får titta på, som är pinsamma att se på och som man absolut inte får erkänna att man ser (att personerna sedan vet väldigt mycket om ett program de aldrig ser på är en helt annan sak).

Jag håller med dig om att det är pinsamt att se just Roger och tycker att man borde valt en annan person än han!
2009-10-29Allt är konstigt, inget går ihop. Det finns inga bra svar.

Men i dag sprang du massor. Jag blir avundsjuk.
2009-11-01