Maria S

Inte direkt poängkarate va

Trött och nöjd och full av skratt i soffan efter att träningsgruppen idag kanske vänt upp och ner på en del thaiboxarnas värld. Undrar vad de tänkte när vi på passet efter deras gjorde clinchövningar, rullade omkring och gjorde övningar på mattan och lite annan infighting. För sånt gör man väl inte i karate? Väl? Jodå sånt ingår också.
2009-10-26 22:27.


Kommentarer till blogginlägget


ja där ser man, det är nog bra om man kan vara mångsidig och även inom kampsport och självförsvarsträning pröva på litet olika grenar så kanske man ökar förståelsen för varandra
2009-10-27Jo det är lite kul när en del folk "vet" vad som är karate. Det varierar ju med stil, men där finns mer än vad en del påstår, de blandar väl ihop det med sporten karate?
2009-10-27@Kennet: Ja, jag har märkt att jag själv fått en helt annan förståelse för de saker jag tränar själv när jag provat andra saker. Som att kontrollera den andra personens balans och möjligheter att röra sig när jag provat på BJJ.

@Lingling. Det är kanske för att det är sporten som syns utåt med tävlingar och allt som gör att alla tänker så. De andra bitarna försiggår ju mest i en avskild dojo.
2009-10-27