Maria S

Godis är gott

Bara sådär. Är vansinnigt sugen på en liten påse godis att ha bredvid skärmen på skrivbordet. Tyvärr vet jag att om jag börjar kommer jag inte kunna sluta. Då kommer det finnas en godispåse där alltid. Det vill jag inte. Därför blir det ingen sådan. Men oj vad gott det skulle vara med en liten påse godis just nu!
2009-10-20 10:50.


Kommentarer till blogginlägget


Tänk på tänderna och laga tänder!
2009-10-20Tack, nu blev jag också sugen på en liten påse godis! Typiskt... :-)
2009-10-20Ja, allt annat är skitsnack. :)
Fast det är synd. Det hade varit lättare att avstå om det hade smakat lite så där semigott, typ som kardemummaskorpor. Eller gröna ärtor. Goda fast inte så man bara måste ha. ;)
2009-10-20Vet precis vad du menar! Men av lathet (orkar inte gå till kiosken och handla godis) så blir det aldrig av. Tills förra veckan när en arbetskamrat hade med sig flera lådor med smågodis som hennes son sålde för att tjäna pengar till skolresan. Och snäll som man är (dålig ursäkt, eller hur!) så var man ju tvungen att ställa upp och köpa en låda. När jag kom hem efter jobbet och gav ungarna godiset så undrade de varför lådan bara var halvfull...

Mitt tips för att slippa söt-suget är att dricka en massa vatten. Då kommer du att springa på toaletten hela tiden och inte hinna tänka på godis =)
2009-10-20skönt att veta att man är i gott sällskap :o)
2009-10-20@Lingling: Med min tandläkarskräck fungerar det garanterat! Hihi!

@Susse: Ooops! Funderade faktiskt på om jag verkligen vågade skriva det. :-)

@Louice: Intressant.... det stämmar verkligen. Det skulle vara mycket lättare då. :)

@Robert: Att ta med godis till jobbet för försäljning är nästan värre brott än att skriva i sin blogg att man vill ha! Klart man måste ställa upp! ;)

Hade det varit här är jag rädd att hela lådan aldrig hade kommit vidare hem. :D

*dricker mera vatten*

@Eva: Jodå. Det kommer det alltid finnas bakom det här tangentbordet och de här träningsskorna! :-)
2009-10-20