Maria S

Svartbälten som visar hur det ska vara

Den där konstiga känslan som man har på träningen ibland, att man inte riktigt får till det man tänker göra. Den hade jag igår.

Fightades först med bara benen och allt blev helt fel. Det beror delvis på att jag körde med en instruktör och han kan utnyttja allt jag gör till sin egen fördel. Precis som man ska. Kunde liksom inte riktigt vara på som jag ville och driva på som jag hade tänkt. Det bara fanns inte där just då. Hoppas det kommer tillbaka.

Samma sak när jag la till handtekniker. Ingenting stämde riktigt. Samma sak där med att Sensei kunde lura mig att få dålig balans i allt jag gjorde. Det som karate faktiskt handlar om. Jag vet precis vad jag behöver jobba på men jag vet inte hur jag ska få det att bli så. Att min ena hand är ur funktion stör ju en del men jag kände att det var inte bara det. Behöver vakna till lite. Vara mer på.

Den stora biten är att jag måste lyckas flytta mer på fötterna och vara stabilare i överkroppen. Driva på mer och kontra bättre. Bah. Behöver alltså fixa till allt på en gång.

Det var en massa saker som gick bra också på passet igår. Det ska jag komma ihåg bättre än jag brukar och lägga i mitt lilla hjärta och bära med mig. Det är så lätt hänt att fokusera på det som är dåligt.
2009-10-06 08:48.


Kommentarer till blogginlägget