Anna Karin D

Nedtaggat

Om jag hade registrerat vila som träning nu, om det hade gått, så hade min gröna stapel växt sig utanför datorskärmen.

Inte ens på jobbet har jag traskat likamycket i korridorerna som jag brukar på grund av diverse (märkliga) kurser och möten.

Vilan har underligt nog gjort mig väldigt intresserad av att äta mest jämt och ständigt. Jag har blivit sömnigare. Min kropp slappare. Lojare.

Det värsta är att jag börjar gilla läget. Det är skönt. Nu hägrar förvisso Lidingö och min ena hälsena har protesterat en del sedan i lördags, så jag känner att det är rätt ok att vältra sig i fysisk inaktivitet.

Men om det skulle inträffa att jag råkar hamna i läget att vila är motiverat av någon anledning även nästa vecka, så.....ja, jag hade inte protesterat.
2009-09-24 18:29.


Kommentarer till blogginlägget


Jag måste ta mig till doktorn för mitt ben. Skulle i o f s inte ha något emot en sjukskrivning den närmaste månaden...fast...jo, har alldeles för stor plikt- och ansvarskänsla. Har ingen önskan att utsätta redan hårt belsatade medarbetare för ännu högre belastning. Annars har jag inget emot att ta det lungt.
2009-09-24Och varken P eller LK ska springa. Pensionärsligan är lite skröpliga :-)
2009-09-24Vad har ni för märkliga kurser och möten på jobbet? :-) Vilket av loppen på Lidingö skall du springa? Jag tänkte klacka i Pulsbacken på lördag för 30 km.
2009-09-24