Anna Karin D

Uppladdning

Hade tänkt mig till Stockholm i helgen. För att springa tävling bland annat, och för att träffa kompisar jag aldrig träffat i verkligheten.

Det ser jag fram emot! Verkligen, har sett fram emot detta länge. Så HIMLA spännande!
Det är en sådan där tävling man anmäler sig till väldigt långt innan, och man beställer tågbiljetter också, månader i förväg.

Då får ingenting gå snett. Det skulle vara så himla snopet att stå där med en förkylning eller en inflammerad hälsena två dagar innan när man hittills inte varit sjuk eller skadad en dag på hela året...

Men så inträffar det som hänt vid alla liknande tillfällen (Lidingöloppet, Göteborgsvarvet...). Sista veckan före tävlingen bryter allt ihop. Sonen går omkring och snorar och fräser och sprider mängder av elaka virus.
Man känner sig matt, sover kasst, har ont i magen, hjärtat slår märkligt, man klarar inte tre trappsteg utan att bli andfådd - och man drabbas dessutom av en skärande smärta i ena foten.
Samma smärta som dök upp innan Lidingöloppet för närmare ett år sedan.
Är det en huvudstadsrelaterad åkomma? (Foten alltså. Det andra är "länge sedan jag anmälde mej"-relaterat.) (Eller "jag vill för guds skull inte missa detta"-relaterat.)

Om man ändå fick ladda i lugn och ro! Låta bli att känna efter. Sitta i soffan och softa istället för det där sista träningspasset och lugnt och fridfullt känna hur kroppen vilar ut, bygger upp kolhydratförråden, laddar...

Så är det alltså inte. Foten är kass. Jag känner efter hela tiden. Jag är fixerad och jobbig. Rastlös och nojig.

Jag köpte mig ett par nya löparskor.

Det piggade upp betydligt.

Men det är några dagar kvar, allt kan hända.
2009-08-27 19:29.


Kommentarer till blogginlägget


Nya löparskor? Vilka då? Jag hoppas och tror att du kommer att stå och studsa förväntansfullt på startlinjen på söndag.
2009-08-27Så glad att du köpte nya skor. Nu för lilla foten bästa möjliga dämpning på Sthms gator.
Då trivs den säkert!
Några dagar kvar ja, mycket kan hinna bli bättre :-) Här ska hållas alla tummar, så hårt det någonsin går, heja heja heja
2009-08-27Lycka till Anna!

Jag förstår om du är nojig med tanke på hur det var förra året :-)

Men nu är det ett nytt år och det kommer att gå bra :-)
2009-08-28