En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Tränings start VSM Marathon

Jaha då var det första dagen med fullt fokus på stundande Veteran SM på maran, inte för att träningen varit låg tidigare men under augusti och september, samt fram till 17 oktober, är träningen fokuserad på detta lopp i Växjö, speciellt viktigt är det att långpassen genomförs varje helg. Prio nr. får bli att kontinuerligt köra fartpass, typ intervaller, skall helst hinnas med varje vecka, men om det är någon vecka jag måste välja så är det fartpasset som för strykas.

Dagens pass var drygt 27 km långt och det är väl däromkring de flesta kommer att vara, ett par pass skall dock förlängas med minst en halvtimme vilket torde innebära att de blir typ 33 km. Idag var det dock riktigt tungt från första steget till sista, dock var pulsen förhållandevis låg och det är troligen ingen förkylning på G.
Kanske kan det bero på att det är ett tag sedan som jag körde tidiga längre pass före frukost, och detta i kombination med sämre måltider under semestern, gör nog att energi depåerna inte var riktigt som de skulle idag.
2009-08-01 16:59.


Kommentarer till blogginlägget