Lena Bernström

Friskvårdstimme

Det är den där timmen ni vet som knappt någon kan utnyttja trots att det så fint finns med i vårt arbetsavtal inom Stockholms Läns Landsting.

"Alla medarbetare skall ha möjlighet till att ha en friskvårdstimme en gång/vecka som dock ej skall förläggas i början eller slutet av arbetstiden."

MEN man har ju av någon outgrundlig anledning alltid för mycket att göra, för lite personal på plats eller också sitter man fast i receptionen med telefonen formligen klistrad i handen.... Men IDAG tog jag tag i saken, tog cykeln och körde ett kort och intensivt backintervallpass i Tullingebergsbacken som bara ligger några minuters cykling från jobbet.

Ja men det är ju perfekt, nu ska friskvårdstimmen börja utnyttjas VARJE vecka. Det gäller att utnyttja tiden maximalt....


2009-07-15 11:21.


Kommentarer till blogginlägget


Ska du träna ännu mer nu?!
2009-07-15Hon är ju Mästarina, så alla ville slå henne, det är bra Lena kör hårt.
2009-07-15Riktigt! Arbetet stjäl för mycket tid. Ta tillbaka timmen.
2009-07-15Håller med dig, har kanske utnyttjat min timme 3 gånger, hinner inte fram o tillbaka till gymmet o göra ngt vettigt på en timme. Promenera runt Vårdcentralen en timme när jag alltid har mkt att göra är bara stressigt. Men bilden du lagt in är häftig..... Lena vid 90 år. berit
2009-07-16