Maria S

Små små vardagsförbättringar - det ger resultat!

Tror det funkar! Jag tror jag fått starkare ben! Min vanliga träning är karate. En av mina svagaste sidor där är uthållighetsstyrka i benen. Gjorde om lite i min vardag. Går i trappor till vardags, springer en gång i veckan och vardagscyklar överallt. Kör en extra benträningsövning efter karatepassen när jag kommer ihåg. Det verkar som att jag har fått benstyrka på kuppen. Det trodde jag aldrig!!!

Nu är det dags för nästa projekt. Förutom att jag ska fortsätta kämpa med benen så behöver jag få till bålstabiliteten. Kom överrens med en kompis på träningen att enda vettiga träningssättet som går att stå ut med är en boll. Så här ska läsas på om bollar och övningar.

Cykeln rullar varje vardag. Nu skulle jag nog bli deppig om jag inte hade den. Ser verkligen fram mot att få trampa runt lite innan jag går in på jobbet. Före en tung fulldag framför datorn. Att fått vakna till av en cykeltur gör att det känns lättare. Samma sak när jag cyklar hem. Att kliva upp på cykeln och släppa allt vad jobb heter. Min underbara cykel!

Idag är det extra fint väder. Längtar verkligen ut i solen! Varför inte fira Stockholms Cykeldag med en lång lugn cykeltur? Bara låta benen gå... :)
2007-06-05 10:10.


Kommentarer till blogginlägget