Rolf Öhlén

Dualthon

En slösande sol strålade från himlen...eh, nej...Det var en överdådigt strålande sommardag...inte bra! Asch, for till Dinoland utanför Åstorp med grabben. Yes. Vi är på semester i gamla Skåne, min hustrus mödernesbygd. "Nu har han väl fårr solsting" är ni kanske besvärlig. Förvisso skulle det vara lätt hänt i denna slösande värme men alls icke. Fädernebygden finner vi i Blekinge och Småland, så tji fick ni.

Ad rem som di gamle romarna skulle uttryckt saken. Jag fick förmånen att träffa en av Funbeats mer framstående medlemmar som kom dit på cykel. Det var ett riktigt trevligt möte i gassande sol. Medan Gulik (min son) och jag beskådade parken och deltog i de aktiviteter som där erbjöds gjorde sig frun underkunnig om att markägaren och en minst en kommunalpolitiker ville vräka arrendatorerna som driver Dinoland med dinosaurier, karusell och sagotåg.

Ovetande om detta drama badade jag och grabben i parkens 17000 liters pool där jag passade på att göra lite microträning. Jag gick runt i en cirkel vilket skapade en ström, så började jag småjogga för att öka strömmens hastighet, sedan kastade jag mig raklång i vattnet och började simma mot strömmen. Det kändes som riktigt bra träning på en väldigt liten yta.

I övrigt har jag tagit korta promenader i Åkarp, en kväll iförd i lite ovanliga kläder så hör ni några rykten om en mystiskt klädd man som vandrar runt på nätterna i denna meteropol så är det inget spöke utan undertecknad.
Ha det gött i sommarvärmen.
2009-07-02 21:56.


Kommentarer till blogginlägget


Var finns bilden på spöket som påminde om 'Rolf?
2009-07-02Låter härligt :-)

Man kanske skulle ta en tripp till Åkarp på spökjakt.. ajdå var det bara en av kvällarna ;)

Ha det gött
2009-07-02