Eric Tiger W

Jag undrar sa flundran...

...om det inte är pollen som är problemet.

Jag har ju iofs aldrig tyckt mig vara allergisk, men de senaste veckorna har jag varit, som jag trodde, småförkyld och haft omotiverad huvudvärk som sedan har gått över när det blev regn. Inget halsont och ingen feber. Jag smygläste lite på Oves gamla tävlingsberättelse från Eksjö och känslan är exakt densamma.
För att ytterligare stödja tesen så har alla mina riktiga topplopp relativt formen antingen genomförts i regn, före lövsprickningen eller sent på säsongen. Kanske läge att knapra i sig lite antihistamin och se om det gör nån skillnad...
2009-06-12 08:36.


Kommentarer till blogginlägget


Jag undrar också som flundrar om exakt samma sak - fast gällande mig själv då. Jag är så dödligt trött, har kill i halsen, nyser och känner inga lukter... Jag ska också testa medicin. Vi ses kanske på Apoteket.
2009-06-12Välkommen till klubben Tiger. Jag har exakt de symptom du beskriver så här års. För det dagliga livet funkar medicinering bra men när det gäller att tävla eller träna hårt så är det som att springa med handbromsen i. Bara att konstatera att bra resultat får man göra på hösten.
2009-06-12Det är gräspollen på G nu.

Men idag lär du vara pigg som en mört (apropå fiskarter), vilket toppenväder för alla pollenallergiker!
2009-06-12Det är bara ett problem med meducinerna, de har en tendens att speciellt i början göra en väldigt trött. Sedan verkar åtminstone jag vänja mig. Men eländet varar ju in i augusti, för alltid är det något skit som ska blomma. Höst och vintersäsongen, det är där man ska fokusera, kanske...
2009-06-12