Lena Bernström

Inget Italien...

Efter mycket vånda har nu magkänslan sagt sitt – jag ställer in det planerade träningslägret i Italien i 16-25 maj. Svårt beslut men nu när det är taget känns det helt rätt.

Anledningen är att min dotter Moa kvalificerat sig till SM i cheerleading (Minior + JrStunt) och jag känner att jag inte kan missa det. Vill så gärna vara på plats, insupa atmosfären, heja, skrika och njuta av fantastiska tävlingsframträdanden och glädjas med tjejerna, teamet och familjerna. Moa är jätteglad att mamma stannar hemma och jag själv mår mycket bättre efter beslutet. Italien finns ju kvar även nästa år, hoppas jag…


2009-04-16 19:13.


Kommentarer till blogginlägget


Helt rätt beslut!
Men jag förstår att det var ett tufft val. Som sagt var, Italien finns kvar...
Var går cheer-leading-tävlingen?

Kram
Anna-Karin
2009-04-16Jag lovar att du inte kommer att ångra dig. Min dotter tävlade för 8 år sedan i SM cheerleading. Det är en fantastisk stämning där. ( Även om jag har svårt att acceptera allt i dessa bedömnings sporter) Italien finns defenitivt kvar.
2009-04-16Det är ju träningsläger här nästan direkt efter ändå. Vi kan försöka ordna fram lite italienskt käk och viner också, samt några killar som står och busvisslar på dig, så är det nästan som i Italien.
2009-04-16Haha Charlotta bra idé! Vai vai Forza forza!
2009-04-17Passa på och va' med nu när dem vill hålla på innan de lägger av. Såg resultatlistan från ESDUU, Grattis på första platsen, för Senior klassen var en märklig lista dem som bröt fick poäng men inte jag får skärpa mig lite till nästa.
2009-04-17