Jonas Sörensson

Jobb, träning och medicinering

Idag är det fredag o d känns gott att arbetsveckan liiiider mot sitt slut. Varit mkt att göra denna vecka. Telefonen riiiinger och mailkorgen växer. För er som vill veta jobbar jag som mediarådgivare och har hand om x antal företags marknadsföringskonton... Nog om mitt jobb. Nu till mer viktiga saker, min träning... Smiley

Igår gick träningen bra efter en tid med lite sämre känsla. Pulsen var låg och jag kunde lätt ligga på 85-90% av maxpulsen på intervallerna (tusingar om ni undrar över den höga pulsen..). Lätt känsla. Vilade "bara" dryga minuten mellan varje intervall. Nästan så man e sugen på ett löppass idag me... Får se hur det blir.

Mest intressanta samtalsämnet var det angående mat och medicinering jag och min kära flickvän Jenny hade i TVsoffan igårkväll. Varför har folk sån konstig relation till vårt livsviktiga bränsle mat?! Tänker inte gå in på detta heta ämne mer nu men skall försöka komma med ett längre inlägg så småningom när mer tid finnes. För mycket åsikter finns o jag är onkeligen upprörd när jag ser hur folk förlitar sig på mediciner och hur familjer köper mat i sina livsmedelsbutiker.... Återkommer... MORR!
2009-04-03 09:52.


Kommentarer till blogginlägget