Eric Tiger W

Nu drar den igång

Tävlingssäsongen alltså. Tyvärr är jag inte i närheten av fjolårets form ännu, utan de första tävlingarna får gå som de går, eftersom det inte finns nån form att toppa tränar jag på som vanligt och sen får jag finna mig i att jag kommer sist. Fast det brukar jag ju göra iallafall å andra sidan.

På lördag är det VDM i terränglöpning i på det ohyggligt kuperade Limhamnsfältet. Det är 17 anmälda i M35 och så många har jag inte varit med om i min klass sen jag blev veteran. Knappt innan dess heller för den delen. Lite synd att jag inte är i form, annars hade jag kanske kunnat aspirera på att bara komma näst sist denna gången.

Nästa fredag är det Ryssbergsloppet i Sölvesborg. Förra året var det snöblandat regn i starten och 10cm snö att pulsa i uppe på Ryssberget. Hoppas det blir bättre förhållanden i år...
2009-04-02 16:30.


Kommentarer till blogginlägget


Vad jag vill minnas var du väl heller inte i form förra våren? Formen kom väl först på sommaren och hösten?
2009-04-02Mycket riktigt. Jag jämför mig orättvist med hur läget var i höstas, om jag jämför med samma tidpunkt förra året är jag ohyggligt mycket bättre på det denna gången.
2009-04-02Har du fuskat med backträningen så lär Limhamnsfältet ta ut sin rätt (OBS!! ironi på hög nivå)..:-)
2009-04-02Ohyggligt kuperat... *fniss* Jag blir ändå orolig när någon skriver att en av HIF:s tränare sagt det är en tuff bana. Vad sjutton har vi missat undrar jag. Jag minns den delen av fälten som platta, precis som fotbollsplanerna.
2009-04-02Men om man är Helenehålmare och därmed komplett ovan vid stigningar känns ju en trottoarkant som en alptopp...
2009-04-02Du inväntar formtoppen tills jag är back in business? Se upp, rätt som det är har jag smygtränat mig i form utan att regga det :-)
2009-04-03I juni blir du av med 5km-rekordet. Bara så du vet. Sen har du bara mararekordet kvar.
2009-04-03