Anna Karin D

Yess!!!

Jag känner mig lite stolt över mig själv idag faktiskt! Jag har äntligen lyckats utnyttja min lediga fredag på ett smart och nyttigt sätt. Uppbyggligt. Det har tagit tid att lyckas med det här! Mycket kamp mot karaktären.

Jag har hasat runt i mysbrallor, otvättat hår och för stora sockor mest hela dagen. Jag har förvisso tvättat, men tvätten ligger ovikt och trasslig i en kasse. Det brukar den göra i och för sig rätt länge även andra fredagar. Men då har den orsakat mig en hel del oro och "borde vika/hängainkänslor".
Jag har inte tagit tag i städningen denna fredag heller, men det har inte gett mig stressymtom och flyktbeteende.

Jag har helt enkelt legat på soffan - i dryga två timmar - utan att vara sjuk, utan att ha dåligt samvete, utan myror i kroppen, utan att ha läst åtminstone två sidor i min bok, utan...att göra ett dugg. Slumrat till. Drömt något slött.
Hade väl legat där än om inte telefonen hade ringt.

Nu äter jag kex och choklad. Det är också nyttigt.

Åh, jag känner mig så....normal.
2009-03-27 14:29.


Kommentarer till blogginlägget


Bra gjort!
2009-03-27Väl kämpat!
2009-03-27Jag är inte normal. Jag är sur. Jag åkte till tandläkaren i Mora men fick inte med mig bilen tillbaka, fick ta bussen hem. Eländiga bil, det som var en så trevlig dag fram tills dess. Missade träningen gjorde jag också. *surar*
2009-03-27Jag var också ledig idag och spenderade en halvtimma med att hitta en parkeringsplats i LILLA LUND bara för att parkeringshusen-gubbarna bestämt att man måste ha mynt (värt en förmögenhet) eller ett bensinkort för att kunna betala där. Sedan pekade en busschaufför finger åt mig trots att det var han som var idioten. Men skönt att vara ledig ändå!
2009-03-27PS. Jag var också ledig, kompledig, och jag håller med Karin! Skönt att vara ledig. Skönt trots att jag fick gå upp halv sex för att hinna till tandläkaren, trots att jag inte fick bilen med hem, trots att det snöar... Tycker dock att du Anna D har spenderat den lediga dagen på bäst sätt!
2009-03-27