Rolf Öhlén

Kalla fötter

Fick kalla fötter i söndags. Får lätt det när jag står i gummistövlar i snö. Dessutom var det snöyra. Snöfall och blåst. Trots det hade 38 tappra sökt sig ut på Stavarsjöns is. Grabben åkte skoterpulka med mig upp till sjön men på vägen tillbaks ville hans sitta på skotern. Föraren satt bakom och grabben fick hjälpa till att styra. Önskar jag kunnat se hans min. Var det stjärnor i ögonen? Eller var han lite rädd? Blåste det för mycket? Var det mest roligt eller mest skrämmande?

I lördags tränade jag stillastående. Det var en sådan situation att jag fick stå stilla i en kvart utan att röra mig. Det började rycka i lemmarna men det var inte att tänka på. Testa själva at stå stilla en kvart utan att röra er. Det kan känna på. Konstigt nog går det bra om jag talar eller läser, men att stå utan att göra någonting kan vara rätt drygt.

Nu pockar skidorna på uppmärksamheten. Måste hinna ut en sväng innan det är dags att hämta grabben på förskolan. Det blir nog inte mycket till skidtur. Mer skidpromenad. Lössnön är förmodligen för djup för att det ska kunna gå att åka. Får väl dra upp ett spår istället.
2009-03-10 11:18.


Kommentarer till blogginlägget


Du får satsa på termostövlar Rolf. De håller värmen. Det är onödigt att frysa i onödan. Har följt dina ändrade kostvanor och viktnedgång i olika trådar. Ett stort lycka till i fortsättningen!!!!!
2009-03-10