Anna Karin D

lördagsblogg

....denna sista dag i januari månad år tvåtusennio.
Ensam lördagskväll, det var väldigt länge sedan. Så länge sedan att det känns lite.....tomt. Men skönt på sätt och vis.
Min boyfriend leker med sina kompisar ikväll. Det kallas Herrmiddag. Lagar komplicerad mat med mängder av ingredienser och utan tillstymmelse till broccoli och rårivna morötter. Besvärliga såser som ska koka ner sig i tre timmar. Har likadana tröjor. Tar en nubbe. En sillbit. Pratar om teknik och sport och bilar och Formel 1. Viktiga saker, som män måste prata om.

Nej nej! Jag är inte elak! Man ska inte attackera en försvarslös! Detta är bara ett kärleksfullt litet ret från en förvirrad kvinna.
Ibland händer jag att jag är på tjejfest, då käkar vi inte heller broccoli. Vi dricker inte sprit, men vin, och vi har väldigt mycket viktigt att diskutera.

Det är livsnödvändiga tillställningar, och jag har bara pikat honom litegrann för den fula, förlåt, gula tröjan. Pyttelite, kunde inte låta bli.
Kunde inte låta bli "ledsen-hundminen" heller när han drog. Men han gick inte på det, för han genomskådar mig. Han är en klok man och han kan retas tillbaks och det är jättekul!

Nu är det inte alls meningen att blogga för att få medlidande över att jag sitter här och äter mögliga uppvärmda rester allena med han smörjer kråset!
Ånä!

Om dagens pass och kvällens aktiviter ska jag blogga. Dagens pass som gick så märkligt bra. 1+1 är inte alltid 2! Konsekvensen av en handling är inte alltid den förväntade! Ingenting går att förutse och kroppen är en oberäknelig konstruktion.
Det är spännande men gör träningsplanering en aning hasardartad.
Efter veckan som gått och fredagens utsvävningar samt den gångna nattens icke-sömn borde det gått uselt.

Men marken var pudrad med florsocker, några fåglar sjöng en vårinspirerad melodi och benen vill springa. Det ville huvudet och mitt sällskap också, så det blev dryga arton kilometer skog.

Senare, om någon timma, kör jag in till Malmö Atleticum. Min son (som tillbringar helgen hos sin pappa) tävlar ikväll, P19, 1500m. Han är rätt bra. Han är rätt cool. Det är inte jag. Jag blir darrig, magsjuk och andningpåverkad när han springer....
Men jag ska vråla i sista kurvan, det ska jag!
2009-01-31 16:01.


Kommentarer till blogginlägget


Låter som om du har en rätt bra dag på egen hand! Hoppas det gick bra för J.!
2009-01-31Åh, vad snabb Joel var igår!!
2009-02-02