Markus Andersson

Halleluja - Snön är borta!! :-D

Har sett på väderprognoserna att det skulle bli milt från idag och en bit in i nästa vecka och sen mer milt till nästa helg. Någon till några pulsgrader var att vänta så det kommer nog krävas ett flertal milda dagar innan snön försvunnit tänkte jag. Visserligen har vi bara sisådär 5cm snö, men den har legat kvar i tre veckor nu då tempen hållt sig på minussidan och ibland neråt eller t.o.m. under 10 minus. Så man har ändå vant sig vid snön och räknar då inte med att den ska försvinna över en natt.

Men redan igårkväll kunde jag notera flera plusgrader och blåsigt = snön var faktiskt redan på väg att smälta! Och vad får jag se idag på morgonen, ALLT är redan borta!! Smiley Tempen var då +5°C och nu en bit in på förmiddagen står termometern, som befinner sig på solsidan men inte i direkt solljus, på +9°C !! Smiley

Tillagt: Framgick inte när jag tittade ut genom lägenhetsfönstret, men ute på dagens löparrunda kunde konstateras att en hel del isfläckar fortfarande finns kvar.


2009-01-09 10:40.


Kommentarer till blogginlägget


Då är det hög tid att ta av tomtedräkten.
2009-01-09Fusk, snön är kvar i 08 och jag befarar att det kommer finnas en del på Bore Cup II imorgon.
2009-01-09Vilken lyx. Här ligger det en jävla sörja på marken som är omöjlig att springa i.
2009-01-09Jag längtar med att snö sak smälta bort, vi har också plusgrader, men än är det mest plaskigt. Skulle va skönt om snön försvinner. :) Då man kan börja springa ute igen :)
/Linn

2009-01-09Det är verkligen en synd att du inte åker skidor när du bor i nybban och det finns så himla fina spår där på vintern. man måste ju passa på att åka när man har chansen, det är ju jättebra alternativträning för löpare. Visste du förresten att längdskidåkning ligger på topp på syreupptagningslistan?
2009-01-09