Maria S

Vilken otur!

Missade träningspasset för att jag skulle köra flyttkartonger. Men vi tog oss inte fram med bilen på grund av halkan. Så det blev varken tränat eller flyttat. Istället satt jag i en bil som försökte ta sig upp för en snorhal backe i evigheter.

Rutinerad Norrlänning till förare hade koll på att kommer man inte upp för backen framlänges med bussen så försöker man visst vända den om det går och backa upp den. Det fungerade faktiskt även om det tog väldigt lång tid att sakta men säkert få runt bilen och sedan får den att ta sig upp för backen. Vilken tur att jag hade honom till hjälp, själv hade jag aldrig löst en sån sak. Tack!!!

Vi insåg att vi nog inte skulle lyckas ta oss ända fram för att packa ur bilen vid nya lägenheten eftersom det är backigt och antagligen inte snöröjt där vi behöver köra. Vi gör ett nytt försök med flyttandet idag, annars får det vänta.

Kvällen tillbringade jag istället med att vänta på E som skulle försöka köra flyttlasset åt mig, och senare med att försöka välja tv- och bredbandsleverantörer till nya lägenheten.

Med lite tur kan jag komma iväg och träna imorgon i alla fall. Det skulle kännas bra nu när jag kommit igång att träna.
2008-11-25 09:33.


Kommentarer till blogginlägget