Maria S

Vilat mig i form?!!

Karateträningen är på fötter igen. Trodde jag skulle vara i sämre form än jag är efter alla månader nästan helt utan. Men jag orkar ganska bra trots allt. Visst, inte lika bra som när jag är riktigt vältränad, inte i närheten av den orken, men orkar ändå ta mig igenom ett pass. Och det enda jag gjort hela sommaren är kört MC. Det känns som att jag vilat mig i form lite. Skulle inte våga chansa på den metoden igen bara!

Senaste fyra veckorna har det i alla fall blivit ett pass träning i veckan trots sjukdom, resa till Paris och flytt. Trots denna ovanligt lilla mängd träning för att vara mig så var det mer träning än jag hade trott. Det kändes lite bra att se i Funbeat, jag får en enorm motivation av att regga min träning i den här träningsdagboken.

Nu är jag i alla fall frisk, och flyttandet är igång. Lägenheten går att bo i även om det finns mer saker att flytta dit. Har än så länge köpt säng och tv, vad mer behöver man egentligen? Det ska upp lite gardiner och gröna växter, men framför allt kanske jag ska köpa mig en soffa och lite andra möbler. Men så länge jag inte har så mycket möbler får jag plats att träna Kata i lägenheten, kanske inte ska köpa några såna i alla fall?

Flytten ja. Skulle ju ha lyckats flytta alla sakerna vid det här laget, men var inte frisk nog att göra det och sedan kom resan emellan. Nu känns det bra att ha flyttat in och jag har ganska bra tempo på att packa upp kartonger och annat. Har fått lite rutin på det där genom åren. Gäller bara att inte dö på mållinjen utan göra klart även de sista 20% som brukar bli liggande.

Så i helgen har jag planerat in två träningspass, och resten av tiden ska gå åt till att packa och packa upp mera saker och köra över dem till lägenheten. Träningen blir såklart Karate.
2008-11-21 09:01.


Kommentarer till blogginlägget


Så inspirerande att det första blogginlägget på funbeat är om karate när man kom in idag. Jag har bestämt mig för att börja träna kyokushin karate efter nyår. Har tränat boxning för många år sedan o gillar explosiv träning. Nu tänker jag mig att det på en sådan klubb som banzai i göteborg finns en anda som passar med mitt zenutövande förutom att det är rolig träning.
Tycker du att karatens "andliga" sida kommer fram på de klubbar du tränar?

Gassho
pake
2008-11-21