Anna Karin D

Åter till det normala (nu med extramaterial/gas)

Okej då:
Gasfasen är inledd.
(Detta är inte dagishumor på sandlådenivå! Ånej! Tro inte det! Sån är inte jag!!! Bara en liten betraktelse över materiens tre grundtillstånd. Fast, flytande och gasfas. Lite söndagskemi. Inget märkligt alls...)
Nu ska jag aldrig mer vara magsjuk.

Sprang ett superpass i Skrylle igår. "Super" med anledning av lågt satta förväntning på grund av det där jag tidigare tjatat om (kräk o äckel) samt den där plantara faschian på höger fot som irriterat mig. Ingenting av detta ställde till besvär, tempot var gott, lagom skönt, hade flyt, skön andning, lätt steg och det var inte alltför tungt i backarna. Det låg ett tunnt lätt grådis över höstfärgerna, inte alls otrevligt, mjukade bara upp landskapet i konturerna på ett mycket njutbart sätt. Tonade ner och färgstämde. Nu är nog hösten som vackrast, fyrverkeriet innan haveriet.

Summa alltså: Trots världskris och ödeskorpar som flaxar runt är jag full av egoistisk glädje. Känns fint. På banan igen ett tag.


(Idag ska jag vara funktionär i Veberödstrakten. Tänk om jag ska vara vägvisare och visar fel? Tänk om hela fältet av löpare istället springer till Ystad? På grund av min klantighet som vägvisare? Ojojoj.)
2008-10-12 08:31.


Kommentarer till blogginlägget


Mitt ordentliga jag censurerade min gasbetraktelse efter 5 timmars betänketid.
På allmän begäran (hmmm) kommer en ny redigerad upplaga med litet gasinslag.
2008-10-12Det var jag som begärde! *fniss*
2008-10-12Jag tror du visade fel väg. En genväg?, för Tiger (Eric) som jag lätt slog på Lundaloppet i våras sprang ju nu på 1:33. Eller kan träning ha något med resultat och tid att göra?
2008-10-12