Anders S

Elvis Elvis

med Glada Hudikteatern var jag och såg med jobbet för några veckor sedan. En varm och skön upplevelse. Strax innan hade jag återupptäckt kungen genom "Suspicious Minds" och "In The Ghetto". Fan han kanske är ett geni ändå? Jag gick och köpte en Elvis-samling.

Idag greppade jag min mp3-maskinen som av en händelse är full av Elvislåtar och till tonerna av Suspicious Minds började jag svänga rumpan och höfterna till familjens stora belåtenhet (eller var det förlägenhet?) redan innan det bar iväg.

Sen längs Säröbanan rullade hitsen upp sig i mina hörselgångar likt halmbalar på en åker. Ja, alltså på det där moderna sättet inpackade i skrikvit plast långsamt ruttnande stående mitt i landskapet som jättebajskorvar.

Det gick ganska bra att slöjogga till skiten, men häromveckan när jag av misstag kom in i samma låtstim mitt i ett vo2max pass var jag nära att bara lägga mig ner och gråta.

Hade Elvis varit svensk hade bildat radarpar med Harry Brandelius eller på sin höjd tagit Christer Sjögrens plats i Vikingarna. Vilken smörja han sjunger!
Tänk om han fått lite fler låtar som de ovan nämnda eller finns de på någon annan platta, kanske?

Ja ja, Elvis förlåt att jag i min iver drog upp dig ur graven...gå i frid så skall jag ladda om med häftigare grejer inför nästa pass.

För övrigt skönt att morgonjogga till jobbet för första gången seni våras...
2008-10-07 09:32.


Kommentarer till blogginlägget


"Well tell him I was calling just to wish him well /
Let me leave my number - heartbreak hotel /
Oh love me tender - baby dob't be cruel / Return to sender - treat me like a fool"

2008-10-08